Privattime:

Trenger du tid one-on-one? Terapeutisk Trapeze eller yogatime? Trenger du å lære dyp meditasjon og avspenning? Ønsker du å nå noen spesifike mål? Har du andre ting du vil jobbe spesielt med? Gå dyperer i din åndelige praksis?

Da kan privattimer være noe for deg. 

Privatklasser.jpg


Trygghet

I gruppetime med én yogalærer på mange elever kan det være vanskelig for deg som elev å vite om man gjør øvelsene riktige. I en privattime vil jeg som lærer kunne instruere deg trygt inn i riktig stilling. Særlig viktig er det å få tak i dette når du er nybegynner. For deg som har praktisert lenge og kanskje lagt inn automatiske feilposisjoneringer kan jeg hjelpe deg med justeringer for å unngå skader. I tillegg kan jeg vise deg hvordan du kan gå dyprere inn i øvelsene og utvikle en raskere progresjon. På en trygg måte vil du få “hands on” korrigeringer og tips for bedre utbytte av din yogapraksis.

Personlige mål

Vi har alle ulike mål med vår yogapraksis; Om det er å begynne med en ny hobby, trene ryggen, lære å puste eller stresse ned, få en fastere kropp, gå ned i vekt, jobbe med fleksibilitet eller åndelighet (Holy Yoga). Sammen med en personlig yogalærer kan du sette disse målene og lage en plan. Jeg anbefaler deg å velge en yogalærer som du føler matcher dine personlige mål og deg som person.

Selvtillit

Er du en nybegynner kan det kreve en del selvtillit å hoppe inn i en rom med der alle virker godt erfarne og vet hva de gjør. I en privat ygoaklasse kan du fokusere 100% på å lære det du skal i en mer behagelig og privat atmosfære. Ved å komunisere dine ønsker og tanker til meg som din yogalærer vil du raskt bygge opp selvtillit og trygghet i din egen yogapraksis.

Rulle ut matten.jpg


 
 
in-person-prenatal-yoga-teacher-training.jpeg

Gravid?

Gravid eller trenger du å komme deg etter fødsel? Sliter du med negative tanker og frykt omkring fødsel eller relasjonen mellom deg og ditt barn? Ta kontakt for en timeavtale. Her er en spennende link til meditasjon for smertefri fødsel

 

Pris:   

Bedrifter, lag og organisasjoner.

Kontank meg for nærmere avtale, da andre priser er gjeldende enn for privatpersoner.

Jeg tilbyr enkelt timer rettet mot HMS eller ordinære yogatimer, samt kurs og foredrag for utdanning inne barneyoga eller andre temaområder jeg jobber med.

Privatpersoner:                        

Singel: 690,-               

Duo/Par: 850,-  (Her kan du også gå sammen med en venn eller venninne.)   

Trio: 1200,-   (For gravide og Trapeze time.)

Timen er på 60 minutter. Ta kontakt for timebestilling og ved spørsmål.

Name *
Name